Flyttstädning i Stockholm

En flyttstädning i Stockholm skiljer sig från övriga städtjänster som till exempel veckostädning. En flyttstädning behöver utföras så att inte bara du blir nöjd. Den ska även motsvara de förväntningar som den som flyttar in efter dig har. Det kan också vara så att en eventuell hyresvärd kan komma att vilja inspektera flyttstädningen innan du lämnar en hyresrätt.

En del väljer att ta itu med flyttstädningen själva men upptäcker nästan utan undantag att man behöver lägga ner mycket tid och energi på detta projekt. Alternativet är att ta hjälp av släkt och vänner, men inte ens då kan man räkna med att allt blir utfört till belåtenhet för alla inblandade. Lösningen är att ta hjälp av främsta flyttstädning Stockholm för ett perfekt resultat inom mycket rimlig tid.

Det ingår i flyttstädning

En flyttstädning påminner en del om en vanlig storstädning men den är mer noggrann och innefattar också i viss mån andra områden av bostaden.

Nedanstående områden ingår alltid i en flyttstädning i Stockholm med omnejd.

  • Samtliga ytskikt. Eftersom bostaden vid en flyttstädning är tömd på möbler så kommer det alltså innefatta fler och större ytor än vid exempelvis en veckostädning.
  • Rengöring av kök. Det här inkluderar också skåp under diskhon samt bakom element. Allt kakel torkas noggrant av och fogar rengörs. Rengöring inne i ugnen samt tillhörande ugnsplåtar.
  • Städning av badrum. Badrummet rengörs ordentligt, vilket innefattar allt kakel och alla fogar. I och runt toalett torkas och moppas. Ovanpå och i badrumsskåp. Finns det ett badkar så rengörs under badkaret och porslinet i karet skrubbas. Golvbrunnar rensas.
  • Allt dammsugs och lämnas helt rent och dammfritt. Det här innefattar också utrymmen som inne i klädkammare och garderober, även överskåp.

Fördelar med flyttstädning i Stockholm

De två stora fördelarna med att anlita någon för att hjälpa dig med flyttstädning i Stockholm är att du får ett perfekt utfört jobb på betydligt mindre tid än det skulle ta att göra det själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *